Apartmány Almberg ***

Strážný ( Zobrazit mapu)

Rezervovat

Cena od 400 Kč

+420 608 747 575
Poslat dotaz
www.prima-apartmany.cz

Šumava Ubytování na horách Ubytování pro rodiny s dětmi

Poloha

Nově zrekonstruovaný objekt v horské vesničce Mitterfirmiansreut (Mitterdorf) na bavorské straně Šumavy jen asi 300 m od státních hranic.

Popis

POPIS UBYTOVÁNÍ:

Apartmány Almberg *** to je ubytování v nadmořské výšce 1040 m přímo pod jednou ze sjezdovek lyžařského střediska Mitterdorf.

Objekt je situován na vlastním pozemku (cca 1.000m2) v klidné části obce Mitterfirmiansreut v nadmořské výšce cca 1.040 m a nabízí překrásný panoramatický výhled na Šumavu a Bavorský les.

Objekt je vhodný jak pro klidnou rodinnou rekreaci, tak i pro skupinové pobyty.

Hostům je k dispozici šest zcela samostatných apartmánů.

Mitterfirmiansreut je střediskem zimních sportů a v létě ideálním výchozím místem pro ty, kteří chtějí pěšky neb na kole poznávat krásy Bavorského lesa na německé a Šumavy na české straně společné hranice.

Hostům je k dispozici šest zcela samostatných apartmánů

(2 x 4 lůžka + 2 x 5 lůžek + 2 x 7 lůžek) s celkovou kapacitou až 32 lůžek (+ 4 přistýlky).

VYBAVENÍ APARTMÁNU:

Každý apartmán je vybaven

- obytnou místností s TV
- zařízeným kuchyňským koutem
- dvěma (třemi) ložnicemi
- koupelnou se sprchou a WC

V objektu je možné zajistit i stravování.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Větší z apartmánů ( apartmány A a C ) mají kapacitu až 8 lůžek. Sestávají z obytné místnosti s barevnou TV – SAT, barem odděleným zařízeným kuchyňským koutem s posezením a tří ložnic ( 1 x 3 lůžka, 1 x 2 lůžka, 1 x dvoulůžko ). V obytné místnosti je možnost využití rozkládací pohovky. K dispozici je hostům kompletní sociální zařízení se sprchou a WC.

Menší z apartmánů ( apartmány B a D ) mají kapacitu až 6 lůžek. Sestávají z obytné místnosti s barevnou TV – SAT, barem odděleným zařízeným kuchyňským koutem s posezením a dvou ložnic ( 1 x 3 lůžka, 1 x dvoulůžko ). V obytné místnosti je možnost využití rozkládací pohovky. K dispozici je hostům kompletní sociální zařízení se sprchou a WC.

Apartmány E a F jsou situovány v podkroví objektu a mají kapacitu až 4 lůžka. Skládají se z obývacího pokoje s barevnou TV + SAT a vybaveného kuchyňského koutu s posezením. Zařízeny jsou dvoulůžkem a dvěma samostatnými lůžky. K dispozici je koupelna se sprchovým koutem a WC.

DALŠÍ MOŽNOSTI:

Teplá voda ve všech apartmánech je samozřejmostí.

K apartmánům přísluší ve sklepě objektu prostor pro úschovu kol neb lyží.

- najdeme zde i místnost pro stolní tenis
- za domem je hostům k dispozici venkovní posezení ve stínu vzrostlých stromů s překrásným panoramatickým výhledem na Šumavu.

Zde je i možnost využití venkovního grilu.

Všechny apartmány jsou hostům k dispozici celoročně.

Jsou stylově, ale přitom moderně vybaveny. V zimním období je vytápění zajištěno centrálním kotlem, případně el. přímotopy. V objektu je příjem signálu českých mobilních operátorů a českých TV programů.

V objektu je možné zajistit i stravování.