Holečkova Apartments

Holečkova 1273/119, Praha 5 - Smíchov ( Zobrazit mapu)

Poloha

Ocitnete se v blízkosti Petřínské rozhledny, Malé strany, Bertramky i Starého města, pouhých 10 - 15 min tramvají , přesto v příjemně klidné lokalitě Smíchova, pouhé dvě zastávky od stanice metra Anděl. Tramvajová zastávka U zvonu se nachází pouhých 30 m od domu.

Popis

POPIS UBYTOVÁNÍ:

Holečkova Apartments není jen další místo k bydlení.

Nabízíme Vám pohodlí hotelu, pocit prostoru a intimity a vřelý rodinný přístup.

Naše Apartmány se strategicky nachází v blízkosti obchodního centra Anděl a další v okolí metra Dejvická (v obou případech do 15 min. do centra města).

Každý pracovní den pečeme na recepci čerstvé croissanty.

Nakoupíme Vám do ledničky dle Vašeho přání, vypereme a vyžehlíme Vaše osobní prádlo a od jara do podzimu na Vás na recepci čekají čerstvé bio bylinky na přípravu čaje, k dispozici je WIFI.

DALŠÍ MOŽNOSTI:

Recepce
Od jara do podzimu na Vás na recepci čekají čerstvé bio bylinky na přípravu čaje. Nakoupíme Vám do ledničky dle Vášeho přání.

Snídaně
Čerstvě pečené croissanty s kávou Illy každý pracovní den.

Praní a žehlení
Naše milé pokojské se postarají o praní a žehlení Vašeho osobního prádla nebo můžete využít zázemí naší prádelny.

Doprava
Počkáme na Vás na letišti, odvezeme Vás kamkoli, své auto si u nás můžete zaparkovat.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

NABÍZÍME:

Studio
1–2 osoby
1+KK

Vhodné pro 1–2 osoby. 30 m2, plně zařízené Studio, v 1., 2. a 3. patře budovy s vy'tahem. Studio je vybaveno dvoulůžkem a skříní nebo šatnou, odpočinkovou zónou – sofa, vybavenou kuchyní a jídelním koutem, koupelnou se sprchovým koutem a odděleným WC, TV/SAT/WIFI . Byt se nachází v těsné blízkosti tram zastávky U Zvonu, 5 min na metro Anděl. 

2+kk
1–4 osoby
2+KK

Vhodné pro 1–4 osoby. 45 m2, plně zařízené apartmány v 1.–3. patře budovy s vy'tahem. Apartmány jsou rozděleny na samostatnou ložnici s dvoulůžkem, skříní či šatním prostorem a obývací zónou s rozkládacím sofa pro další 1–2 osoby, v každém apartmánu je vybavená kuchyňská linka, jídelní kout, některé z apartmánů mají myčku na nádobí, koupelna se sprchovým koutem či vanou a odděleným WC. TV/SAT a WIFI. Byt se nachází v těsné blízkosti tram zastávky U Zvonu, 5 min na metro Anděl.

Studio Stain62
1–2 osoby
1+KK

Vhodné pro 1–2 osoby. 25 m2, plně zařízené Studio s vestavěným loftem v 1. patře secesního domu bez vy'tahu, Studio Junior je vybaveno dvoulůžkem v patře, odpočinkovou zónou se skříní, sofa, dále vybavenou kuchyňskou linou, jídelní koutem, koupelnou se sprchovým koutem a odděleným WC, TV/SAT/WIFI. Byt se nachází v těsné blízkosti tram zastávky U Zvonu, 5 min na metro Anděl.

Honeymoon 81
1–2 osoby
1+1

Vhodné pro 1–2 osoby. 38 m2, plně zařízený duplex s terasou v 5.patře sescesni budovy dostupny 2 patra bez vy'tahu, v horním patře je ložnice s king size bed s nebesy a obývacím prostorem se sofa w, v dolním patře je zařízen kuchyňskou a jídelní částí vybavenou kuchyňskou linkou, jídelní kout se stolem a židlemi, TV/SAT, WIFI, koupelna a WC, v předsíni je šatní skříň, v apartmánu je klimatizace. Byt se nachází v těsné blízkosti tram zastávky U Zvonu, 5 min na metro Anděl.

DeLuxe 41
1–4 osoby
2+KK

Vhodné pro 1–4 osoby. 50 m2, plně zařízený apartmán se dvěma terasami ve 4. patře budovy s výtahem, apartmán je rozdělen na samostatnou ložnici s dvoulůžkem a šatním prostorem a obývací zónou s rozkládacím sofa pro další 1–2 osoby, v apartmánu je vybavená kuchyňská linka s mikrovlnou troubou, jídelní kout, koupelna se sprchovým koutem, vanou a odděleným WC. Apartmán má klimatizaci. TV/SAT/WIFI.

DeLuxe 42
1–4 osoby
2+KK

Vhodné pro 1–4 osoby. 50 m2, plně zařízený apartmán se dvěma terasami ve 4. patře budovy s výtahem, apartmán je rozdělen na samostatnou ložnici s dvoulůžkem a šatním prostorem a obývací zónou s rozkládacím sofa pro další 1–2 osoby, v apartmánu je vybavená kuchyňská linka s mikrovlnou troubou a myčkou, jídelní kout, koupelna se sprchovým koutem a odděleným WC, apartmán má klimatizaci. TV/SAT/WIFI.

Havel
1-2 osoby
2+KK

Apartmán je vhodný pro 2 osoby, má 50 m2 a oddělenou ložnici s výhledem do dvora, nachází se v historické budově, v druhém patře bez výtahu. Byt má vysoké stropy a velkou obývací část s vybavenou, na míru vyráběnou kuchyní a dalšími truhlářskými prvky na míru. V předsíni je velká šatna ( walk-in ) a úklidové zázemí s pračkou se sušičkou. Byt se nachází 50 m od stanice tram U Zvonu a 5 min od stanice metra Anděl. Parkování je možné v garážích v domě. Apartmán je věnován památce našeho prvního porevolučního pana prezidenta – Václava Havla.


DeLuxe Savannah 83
1–4 osoby
2+KK

Vhodné pro 1–4 osoby. 53 m2, plně zařízený apartmán s terasou v 5. patře secesni budovy dostupny 2 patra bez vy'tahu. Apartmán má samostatnou ložnici v horním patře mezonetu s dvoulůžkem, z ložnice je vstup na terasu. V dolním patře je vybaven skříní, obývací zónou s rozkládacím sofa pro další 1–2 osoby, TV / SAT, WIFI. V apartmánu je vybavená kuchyňská linka, jídelna, koupelna se sprchovým koutem a odděleným WC, apartmán má klimatizaci. Byt se nachází v těsné blízkosti tram zastávky U Zvonu, 5 min na metro Anděl.

DALŠÍ APARTMÁNY

kliknutím na odkaz