RESORT MONTANIE

Soušská 791, Desná ( Zobrazit mapu)

Poloha

Fantastické ultra luxusní horské ubytování v pokojích a apartmánech, které nemá v Jizerkách srovnání.

Bezkonkurenční lesní areál resortu při přehradní nádrži Souš.

Popis

POPIS UBYTOVÁNÍ:

Z původního rekreačního zařízení státu Darré vznikl pře 10 lety hotel montanie.

Své stálé hosty uchvacoval zejména bezprostředním kontaktem s jizerskohorskou přírodou, plnil svým jednoduchým uspořádáním a čistotou roli dobrého horského hotelu.

Po deseti letech se nyní hotel mění v resort montanie.

Renovací, opravami, údržbou a novou koncepcí designu se jako zázrakem bývalý průměrný hotel stává bezkonkurenčním horským resortem, který nabízí nejlepší ubytování a zázemí v Jizerskýh horách.

Veškeré stavby v resortu jsou příjemně rozptýleny v části areálu a podstatnou část areálu tvoří vzrostlý smrkový les, plynule přecházející do státních lesů.

Jednotlivé ubytovací stavby mají kapacitu 2 až 12 pokojů nebo apartmánů, přičemž každý ubytovací objekt je svým uspořádáním jedinečný.

„Naší vášní je dřevo"

Jako nezaměnitelný sjednocující prvek resortu je unikátní zevní dřevěný obklad obytných budov, ke kterému se využívá výlučně odpadní (palivové) dřevo z výroby trámů, hranolů a fošen. Dřevo najdete spolehlivě hned v několika podobách v každém pokoji či apartmánu. Nejenže máme dřevěná okna, naprostá většina pokojů má ušlechtilou podlahu z olejovaného dřeva, většina pokojů má část stěn obložené dřevěnými materiály. Z masivního dřeva jsou stoly, židle, lavice i solitérní dřevěné artefakty.

Důležité:

Vážení hosté, nacházíte se v srdci Jizerských hor uprostřed vzrostlých lesů a divoké přírody, berte prosím na vědomí, že pokrytí mobilního i datového signálu je u nás téměř nulové.

Nabízíme pokoje:

Vážení hosté, zde si můžete vybrat jeden z našich mnoha pokojů. Ten, který vám bude nejvíce pasovat. V našem resortu máme ubytování umístěné do několika budov. Halvní budova A, vedlejší budova B, C a D a také krásné a prostorné rodinné sruby F a G. Kždý pokoj má své specifikum a kouzlo. Nebudete-li si vědět rády, zavolejte a my vám rádi poradíme.

BUDOVA "A" 

Výhled Souš 2-4L
Jezerní pokoj 2L
Jezerní pokoj 2L+
Jezerní apartmán 4L
Štítový pokoj 2L

BUDOVA "B,C,D"

Malý pokoj 2L
Střední pokoj 2L
Velký pokoj 2L

BUDOVA "B"
Rodinný apartmán 2-5L

BUDOVA "F"
Srub

BUDOVA "G"
Srubový apartmán 4L

BUDOVA "G"
Srubový apartmán 4-5L

BUDOVA "C, D"
Wellness apartmán 4L

BUDOVA "A"
Ve zcela nově designované budově A (hlavní budova resortu) se nachází nová recepce, dvě nové restaurace, bar i nové modulární konferenční prostory. Hosté bydlící na hlavní budově tak profitují z bezprostřední blízkosti klíčového zázemí resortu. 

BUDOVA "B,C,D" 
Hosté v budovách B,C a D profitují z možnosti využít v objektu se nacházející saunu... 

BUDOVA "F"
Maximální soukromí v apartmánech F zajišťuje důmyslné umístění objektu ve vzrostlém smrkovém lese... 

BUDOVA "G"
Žádný host se neubrání ohromení prostorovou velkorysostí apartmánů... 

STRAVOVÁNÍ:

Panoramatická restaurace je součástí resortu montanie ve výšce 777 m.n.m...

...pár metrů nad hladinou vodní nádrže Souš, na kterou je výhled ze všech oken.

Panoramatická restaurace je luxusní večerní restaurace pro bydlící hosty ze včech objektů. V případě volné kapacity také po předchozí rezervaci pro ostatní hosty.

Rustikální restaurace s barem a posezením u krbu (denní a veřejná restaurace) má celodenní provoz, podávají se zde snídaně hotelovým hostům a je otevřena po celý den nebydlícím hostům. V těsné blízkosti obou restaurací se nachází také vstup do hotelové vinárny, kde si můžete sami vybrat víno k večeři, posedět přímo ve vinárně, nebo se zúčastnit resortem pořádaných degustací. 

ORGANIZUJEME:

Konferenční prostory

Modulární konferenční prostory s kapacitou 100 osob nebo odděleně 40 + 50 osob jsou vybaveny moderní audiovizuální technikou. V konferenčních místnostech s denním světlem lze navíc individuálně regulovat osvícení a vzduchotechniku pro pohodlí vašich hostů. Jeden ze sálů je ideální pro produkci živé hudby i tanec. 

SVATBY:


Obřad
Obřadní místo je jen jedno. Musí vám sednout, musíte ho cítit, je jen vaše. V resortu montanie naleznete několik romantických zakoutí a míst, které vás jistě dokážou oslovit. Romantické molo resortského jezírka, útelné paloučky, nebo místa s nádherným výhledem na korunu hráze Souš.