Hotel U Kabinky

Černohorská 323, Janské Lázně ( Zobrazit mapu)

Rezervovat

Cena od 1 380 Kč

+420 731 655 433
Poslat dotaz

Krkonoše Lázně Ubytování na horách Ubytování pro rodiny s dětmi

Poloha

Hotel U Kabinky Janské Lázně se nachází v samotném centru Ski resortu Černá hora – Pec pod Sněžkou, přímo u kabinkové lanovky na Černou Horu, pár kroků od lázeňské kolonády v centru Janských Lázní. 

Popis

POPIS UBYTOVÁNÍ:

Čtyřhvězdičkový Hotel U Kabinky Vám nabídne spojení komfortního ubytování, výborného jídla a exkluzivních sportovních služeb. 

Ubytujeme Vás v komfortních dvou, tří nebo čtyřlůžkových pokojích nebo ve čtyř až osmilůžkových apartmánech s kuchyňským koutem.

Součástí Hotelu U Kabinky Janské Lázně je prvotřídní restaurace Karmela a sportovní obchod.

Současně provozujeme jednu z největších sportovních agentur v České republice K+K Ski School a naši hosté mohou využít pod jednou střechou např. služby lyžařské školy, lanový park nebo půjčovnu sportovních potřeb, vše se slevou 10 %. 

STRAVOVÁNÍ:

Restaurace Karmela, otevřená nejen pro hotelové hosty, kde nabízíme možnost vychutnat si kuchařské umění našeho šéfkuchaře.

Stravovací prostory restaurace Karmela zahrnují vnitřní prostory restaurace s kapacitou 40 míst a letní předzahrádku. 

Myslíme i na nejmenší, samozřejmostí je zdravé dětské menu.

Organizujeme:

Je možná příprava slavnostních tabulí pro svatby, výročí, narozeniny, firemní akce či školení. 

Aktivity

Jsme K+K Ski School

K+K Ski School patří mezi nejdéle působící lyžařské školy ve východních Krkonoších. Lyžařská škola K+K má pobočky v Janských Lázních a v Peci pod Sněžkou. Dlouhá léta se věnujeme výuce lyžování, snowboardingu, běhu na lyžích, telemarku a skialpinismu. V letních měsících provozujeme jeden z největších lanových parků v Čechách. Půjčovnu elekrokol, MTB, terénních koloběžek a plno dalších letních sportovních aktivity.


https://www.ski-school.cz/