Apartmány Lentilka - Senecké jazerá

Slnečné jazerá sever, Senec - Holiday Village ( Zobrazit mapu)

Poloha

Apartmán Lentilka Senecké jezera je situovaný v atraktivním prostředí Slunečních jezer na hranici katastrálního území města Senec a obce Boldog.

Popis

POPIS UBYTOVANIA:

Apartmány Lentilka svojí polohou nabízí široké možnosti příjemné rekreace na Slunečních jezerách sever v Senci. Vítány jsou u nás rodiny s dětmi, skupiny rekreantů či turisté.

Jedná se o výhodné ubytování v blízkosti hlavního města Bratislavy.

Nabízíme 4 nové samostatné přízemní kompletně vybavené apartmány pro 4 osoby, plus přistýlka.

Pokud hledáte ubytování pro rodiče s dětmi a prarodiči, nebo chcete jet na letní dovolenou s dalšími rodinami, v Lentilce najdete přesně to, co potřebujete.

VYBAVENÍ APARTMÁNŮ:

Každý apartmán má dvě oddělené místnosti, v každé jsou dvě lůžka. Je možné přidat ješte jednu přistýlku. Spolu 4+1 lůžek.

Nová kuchyňská linka je vybavená nádobím, sklokeramickou varní deskou, digestořem,
chladničkou s mrazákem, varní konvicí, mikrovlnkou a pračkou.

- v koupelni je sprchovací kout a WC
- na oknách jsou síťky
- k dispozícii je ložní prádlo
- klimatizace - chlazení/ohřev
- topení infrapanely

TV-sat. Wi-fi.
Terasa s venkovním posezením a slnečníkem.

Apartmány jsou uvnitř nekuřácké.

Parkování pro jedno auto zdarma.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

DALŠÍ MOŽNOSTI:

Apartmán je součástí rekreačního městečka Holiday Village na Slunečních jezerech sever, jen 5 - 10 minut pěšky od pláží.

Nejbližší je východní pláž, která patří k nejčistším na jezerech. Navíc si můžete vybírat, kam se půjdete koupat, protože vstup na jezera máte zdarma.

Přímo v areálu střediska je restaurace s výhodným stravováním, plážový volejbal, tenis, malé dětské hřiště.

Apartmány jsou uvnitř nekuřácké, na terasách je možné kouřit.

Pobyt se psíkem je možný za poplatek.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

AKTIVITY V BLÍZKÉM OKOLÍ:

Apartmán je součástí rekreačního městečka Holiday Village na Slunečních jezerech sever, jen 10 - 15 minut pěšky od pláží, nebo od nejkrásnější a nejčistší východní pláže.

Vstup na Sluneční jezera sever je zdarma. V areálu střediska je restaurace s výhodným stravováním, plážový volejbal, tenis, malé dětské ihrisko. Areál je oplocený a bezpečný pro děti. Vhodné jsou kola a koloběžky.

V rekreačním středisku Slnečné jazerá sever jsou restaurace, bufety, stánky, zábava pro děti i pro dospělé. Okolí Slunečních jezer je stvořené k odpočinku, opalování, jakož i pro vodní sporty, čluny či rybolov.

Aktivity

MOŽNÉ AKTIVITY V OKOLÍ:

Okolí Slunečních jezer je stvořené k odpočinku, opalování, jakož i pro vodní sporty, člunkování či rybolov. V blízkosti se nachází populární aquapark. K oblíbeným atrakcím patří i Turecký dům a pěší zóna v centru Sence plná kavárniček a cukráren, Oáza sibiřského tygra - Kostolná pri Dunaji, Včelařský skanzen, jakož i hrady Čeklís a Bílý Kámen.Slnečné jazerá Senec

http://www.aquaparksenec.sk

http://www.slnecnejazera.eu