UBYTOVANIE OMEGA CLUB

Gerlachov č. 402 ( Zobrazit mapu)

Poloha

Ubytování Omega Club se nachází na okraji atraktivní podtatranské obce Gerlachov, nacházející se pod majestátním Gerlachovským štítem (2 655 m.n.m.). Nádherná okolní příroda Vysokých Tater nabízí našim hostům celoročně bohaté možnosti relaxace tak aktivního odpočinku v podobě vynikající turistiky a lyžování.

Popis

POPIS UBYTOVÁNÍ:

Nádherná okolní příroda Vysokých Tater nabízí našim hostům celoročně bohaté možnosti relaxace tak aktivního odpočinku v podobě vynikající turistiky a lyžování.

Výborný odpočinek si můžete dopřát i v nedalekém Hotelu Hubert (2 km), kde jsou Vám k dispozici kvalitní služby restaurace, tenisové kurty, či možnost odpočinku v bazénu, sauně nebo při různých druzích masáží.

V zimním období bohatém na sněhovou nadílku si zde přijdou na své všichni milovníci zimních sportů, kteří mohou využívat standardní běžecké tratě v Gerlachova na Štrbském Plese či upravené sjezdové tratě v blízkém Starém Smokovci, Svitu - Lopušné dolině, Tatranské Lomnici a na Štrbském Plese.

NABÍZÍME:

Celoročně Vám nabízíme komfortní ubytování v moderně a útulně zařízených pokojích a apartmánech našeho hotelu Omega Club s celkovou kapacitou 48 lůžek (včetně přistýlek),

Ubytování je vhodné pro ubytování párů, rodinek s dětmi a velkých skupin přátel, ale i pro organizaci teambuildingů, školních výletů a lyžařských výcviků.

Vybrat si zde můžete z:

4 dvoupokojových apartmánů s kapacitou pro 4 až 5 osob
10 dvoulůžkových pokojů, z nichž 8 disponuje možností využití jedné přistýlky

2x2, 8x2+1, 4x APT: 1x2, 1x2+1

VYBAVENÍ POKOJŮ:

Ve výbavě každého pokoje i apartmá nechybí

- televizor se satelitním příjmem
- bezplatné WiFi připojení na internet
- vlastní koupelna s toaletou

Apartmány jsou navíc vybaveny také:
- kuchyňkou s elektrickým vařičem
- ledničkou
- rychlovarnou konvicí

Další možnosti:

Všichni ubytovaní hosté mohou navíc v společných prostorech ubytování využívat na přípravu vlastního stravování jednu společnou plně vybavenou kuchyň s jídelními stoly, vybavenou dvěma elektrickými vařiči, lednicí, mikrovlnnou troubou, rychlovarnou konvicí a toasterem.

RELAX:

V Omega Clubu jsou k dispozici relaxační prostory:
- se suchou a finskou saunou
- odpočívárnou
- parním hydromasážním boxem
- šatnou (se sprchou a toaletou)
- vyhřívaným vnitřním bazénem s léčivou slanou vodou
- barevným osvětlením
- relaxační hudbou

DALŠÍ MOŽNOSTI:

Využívat můžete i fitness či prostorné společenské místnosti s pohodlným posezením.

Výborně odpočinout si můžete v kulečníkové místnosti se samoobslužným barem nebo v další společenské místnosti s krbem, televizí se satelitem a DVD přehrávačem, ve které po dohodě pro větší skupiny hostů servírujeme chutné stravování (snídaně formou švédských stolů + večeře).

Součástí Omega Clubu je také:
- krytá místnost s profesionálním grilem
- jakož i vnější upravená část s altánkem
- posezením a zahradním krbem

Parkování Vašich aut je možné na parkovišti v uzavřeném areálu ubytování, které je zároveň chráněno kamerovým systémem. Těšíme se na Vaši návštěvu.

Aktivity

MOŽNÉ AKTIVITY V OKOLÍ:

Ubytování Omega Clubse nachází na okraji atraktivní podtatranské obce Gerlachov, nacházející se pod majestátním Gerlachovským štítem (2 655 m.n.m.). Nádherná okolní příroda Vysokých Tater nabízí našim hostům celoročně bohaté možnosti relaxace tak aktivního odpočinku v podobě vynikající turistiky a lyžování.

Kromě příjemných turistických procházek, cyklistických a vysokohorských túr překrásnou tatranskou přírodou si Váš pobyt můžete zpříjemnit i poznáváním okolních tatranských osad a měst. Velmi blízko od nás to budete mít do Tatranské Polianky (3 km), Starého Smokovce (5 km), Svitu (5 km) a Popradu (10 km).

Výborný odpočinek si můžete dopřát i v nedalekém Hotelu Hubert (2 km), kde jsou Vám k dispozici kvalitní služby restaurace, tenisové kurty, či možnost odpočinku v bazénu, sauně nebo při různých druzích masáží.

V zimním období bohatém na sněhovou nadílku si zde přijdou na své všichni milovníci zimních sportů, kteří mohou využívat standardní běžecké tratě v Gerlachova na Štrbském Plese či upravené sjezdové tratě v blízkém Starém Smokovci, Svitu - Lopušné dolině, Tatranské Lomnici a na Štrbském Plese.