Penzion Vědomice

Roudnická 11, Vědomice ( Zobrazit mapu)

Poloha

Vědomice - 1 km od Roudnice nad Labem - dálnice D8 sjezd 29. km

Ubytování u Roudnice nad Labem v rodinném penzionu nedaleko řeky Labe.

Popis

POPIS UBYTOVÁNÍ:

Ubytování u Roudnice nad Labem v rodinném penzionu nedaleko řeky Labe.

Penzion Vědomice nabízí několik druhů pokojů od dvoulůžkových pokojů až po apartmány s vlastní kuchyňkou.

Všechny pokoje mají vlastní sociální zařízení.

Penzion nabízí celkem 14 pokojů.

Wifi připojení
je ve všech pokojích a společných prostorách zdarma.

Typy POKOJŮ:

4x pokoj STANDARD
2x čtyřlůžkový pokoj
3x pokoj PREMIUM
1x chatka
1x apartmán s 2 oddělenými ložnicemi
1x rodinný apartmán s kuchyňkou
1x apartmán s výhledem
1x půdní apartmán 

Každý pokoj má:
- vlastní sociální zařízení (sprcha, umyvadlo, WC)

Pro náročné hosty je připraveno apartmá s některým nadstandardním vybavením (mimo jiné vana s vířivkou).

STRAVOVÁNÍ:

K dispozici jsou Vám tři plně vybavené kuchyňky.

Nejblíže našemu penzionu leží motorest Na Zavadilce. Teplá jídla Vám zde nabídnou po celý den. Dále můžete navštívit centrum Roudnice, kde bude na Vaše chuťové pohárky útočit několik vináren a restaurací.

Parkování:
Přímo v areálu objektu.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

CENÍK UBYTOVÁNÍ 2019:

Termín: 1. dubna 2019 - 30. září 2019

Cena za 1 noc při obsazenosti
1 os. / 2 os. / 3 os. / 4 os. / 5 os.

Čtyřlůžkový pokoj [4+1] ... 600 Kč / 800 Kč / 1 050 Kč / 1 200 Kč / 1 250 Kč
Pokoje STANDARD [3+0] ... 600 Kč / 800 Kč / 1 050 Kč
Pokoje PREMIUM [2+1] ... 600 Kč / 900 Kč / 1 050 Kč
Apartmán s výhledem [4+0] ... 600 Kč / 1 200 Kč / 1 300 Kč / 1 400 Kč
Pokoj s 2 oddělenými ložnicemi [4+0] ... 1 000 Kč / 1 200 Kč / 1 300 Kč / 1 400 Kč
Aapartmán s kuchyňkou [4+1] ... 800 Kč / 1 200 Kč / 1 300 Kč / 1 500 Kč / 1 600 Kč
Chatka [5+0] ... 600 Kč / 800 Kč / 1 050 Kč / 1 400 Kč / 1 600 Kč
Apartmán [4+1] ... 600 Kč / 800 Kč / 1 050 Kč / 1 200 Kč / 1 250 Kč

Díte 3 - 12 let sleva 20%
(platí pouze pro hosty na přistýlce)

Aktivity

Koupání, nohejbal, volejbal, líný tenis, krytý bazén

MOŽNÉ AKTIVITY:

Kultura:

V okolí našeho penzionu je velké množství kulturních památek. 1 Km od penzionu leží město Roudnice nad Labem, které je střediskem Podřipska. Dominantu města tvoří raně barokní zámek Lobkowitczů, který bohužel není v současné době veřejnosti přístupný. Přesto pohled od řeky Labe patří k silným zážitkům všech návštěvníků.Pod zámkem se nachází vinné sklepy, které by neměl opomenout žádný znalec dobrého vína. Roudnické zámecké víno, je mezi odborníky velmi ceněno. Žádný milovník výtvorného umění by si neměl nechat ujít návštěvu roudnické galerie se stálou expozicí českého impresionismu. 5km pouť po stopách praotce Čecha by měl vykonat každý zájemce o české dějiny. Na vrcholu pověstmi opředeného Řípu můžete navštívit rotundu sv. Jiří a po rozhlédnutí se po kraji zapřemýšlet proč se této oblasti říká Zahrada Čech.

Pro zájemce o poněkud mladší období naší historie vřele doporučujeme návštěvu 15 km vzdáleného památníku v Terezíně(foto). Při návštěvě malé pevnosti, která za druhé světové války sloužila jako koncentrační tábor a shromaždiště Židů před transportem do vyhlazovacího tábora v Osvětimi se člověk neubrání zamyšlení nad nesmyslností všech ozbrojených konfliktů.

Milovníky dobrého vína jistě zláká k návštěvě 20 km vzdálený zámek Mělník se svými vinnými sklepy. Navíc se můžete ze zámecké vinárny kochat pohledem na soutok dvou našich největších řek Labe a Vltavy. Z dalších kulturních památek doporučujeme návštěvu zámku Liběchov s muzeem A Zajímavou turistickou atrakcí je i vodní hrad v Budyni nad Ohří, zámek v Ploskovicích nebo v Libochovicích.

 Již za 30 minut jízdy automobilem od našeho penzionu se dostanete do Prahy ke všem památkám, které patří ke klenotům světové architektury.

Sport:

I pro ty co raději dávají přednost práci svalů máme připravené velké množství možností sportovního vyžití. Přímo kolem našeho penzionu vede známá Polabská cyklostezka. 200 metrů od penzionu se nachází krytý plavecký bazén. O pár desítek metrů dál je umělý kanál pro vodní slalom a rafting. Na tomto kanále se pravidelně koná SP. O dalších 100 metrů dál je veslařský a jachtařský klub. V těsném sousedství těchto dvou klubů je sportovní areál Pod Lípou. Zda si můžete zahrát fotbal, beachvolejbal nebo tennis. Při nepříznivém počasí je možnost pronájmu haly pro halové sporty. 10 km je vzdálen umělý veslařský kanál v Račicích(foto). Za pěkného počasí je zde možnost koupání. Kolem kanálu vede asfaltový okruh, který je ideální pro bruslení nebo jízdu na kole. V areálu je vinárna s bowlingovou dráhou.

Stravování:

Po celodenní aktivitě, ať už kulturní nebo sportovní každému jistě vyhládne. Nejblíže našemu penzionu leží Bístro U Sumce, které je denně otevřeno od 10 hodin - naleznete zde vynikající domácí klobásy, vafle, hranolky, smažený sýr a další dobroty. 

Nejbližší restaurace se nachází v centru města Roudnice nad Labem - za doporučení stojí restaurace Ztracená, která je vyhlášena nejlepší kuchyní v centru města. 

Náším tipem na jídlo je Steakgrill, ležící na výjezdu dálnice D8 - zde zažijete neopakovatelný gurmánský zážitek a obslouží Vás nejlepší číšníci/servírky z okolí Roudnicka.

Doprava

Auto, Autobus, Taxi